Týdenní menu od 6.4. do 10.4.2020
Pondělí
Frankfurtská polévka | 30 Kč |
Vepřové po provensálsku, těstoviny | 99 Kč |
Masové rizoto sypané sýrem, kyselá okurka | 89 Kč |
Úterý
Masový vývar se zeleninou a nudlemi | 30 Kč |
Mexický hovězí guláš, dušená rýže | 99 Kč |
Smažený studentský řízek, vařený brambor, tatarská omáčka | 89 Kč |
Středa
Bramborová polévka | 30 Kč |
Plovdivské maso s kolínky | 99 Kč |
Buřty na černém pivu s pečivem | 89 Kč |
Čtvrtek
Masový vývar se zeleninou a rýží | 30 Kč |
Pečené kuřecí stehno na másle, vařený brambor | 99 Kč |
Boloňské špagety sypané sýrem | 89 Kč |
Pátek
Gulášová polévka | 30 Kč |
Pečené jehněčí na česneku, špenát, bramborový knedlík | 99 Kč |
Vepřová játra na slanině, dušená rýže | 89 Kč |